Eenmalige sessie

Heb je behoefte aan innerlijke rust en balans? Of wil je graag van bepaalde blokkades afkomen en jezelf weer volledig in je kracht voelen staan? Maar weet je niet zeker of dit wat voor jou is? Dan kan je nu een losse sessie boeken.

 

Elke sessie is effectief en brengt supermooie resultaten te weeg. Maar mensen vallen snel weer in een oud patroon en om dat te voorkomen ben ik voorstander van trajecten. Dan kan ik je letterlijk bij de hand nemen en naast je staan op je pad. 

 

Maar ik snap jou ook heel goed! Je wil wel eerst weten waar je aan begint. Daarom kan je een losse  sessie voor € 150 euro boeken. Dit is jouw kans om kennis te maken met mijn healing technieken en te ervaren wat het voor jou kan betekenen. Uiteraard krijg je ook in een losse sessie mijn volledige aandacht. 

 

 

" Ik werk vanuit een holistische benadering, waarbij ik niet alleen kijk naar de fysieke klachten, maar ook naar de emotionele en mentale aspecten. Op deze manier zorg ik voor een diepgaande en duurzame verandering." 

 

 

Een sessie duurt ongeveer 60  tot 90 minuten en je krijgt mijn volledige aandacht. We werken 1 op 1 in mijn praktijk in Noordwijk, waar ik zorg voor een rustgevende en veilige omgeving.

Tijdens de sessie zullen we samen werken aan jouw energie en kijken welke vorm van healing het beste bij jou past. Dit kan variëren van een aura en chakra healing tot magnetiseren of iets anders wat jij op dit moment nodig hebt.

Ik werk verder ook met tarot kaarten, de pendel, mijn intuïtie en gidsen, edelstenen en veel meer... net wat nodig is.

 

 

 

"Ik geloof dat iedereen de kracht heeft om zichzelf te helen en blokkades op te lossen, maar soms heb je hierbij wat hulp nodig.

Ik kan je daarbij helpen en zorgen dat jij weer volledig in je kracht komt te staan."

Wat klanten over mij zeggen:

Neem contact op om een afspraak te maken of als je nog vragen hebt. Je bent van harte welkom!