Volle maan in stier 28 oktober 2023

Gepubliceerd op 22 oktober 2023 om 17:53

Het is weer die betoverende tijd van de maand, wanneer de volle maan aan de hemel schijnt en haar kracht op ons laat neerdalen. Deze keer is de volle maan in het aardeteken Stier op 28 oktober 2023 en dit maal ook nog eens met maansverduistering 🌚!

 

 

De volle maan in Stier belooft een periode van stabiliteit, kracht en vruchtbaarheid. Dit aardeteken brengt een gevoel van rust en standvastigheid met zich mee, wat ons de perfecte gelegenheid biedt om te gronden en te manifesteren wat we verlangen.

De energie van Stier moedigt ons aan om diep geworteld te zijn in het hier en nu. Het herinnert ons eraan om de schoonheid te zien in de eenvoudige genoegens van het leven, om te waarderen wat we hebben en te streven naar financiële en materiële stabiliteit. Deze volle maan vraagt ons om onze relatie met geld, bezittingen en onze fysieke omgeving onder de loep te nemen. Het is een tijd om te overdenken hoe we ons voeden, niet alleen op het gebied van voedsel, maar ook op emotioneel en spiritueel niveau.

 

Door de maansverduistering (en de hoge energieën aan het eind van dit jaar) kan je het gevoel hebben dat je op een kruispunt staat. Met zwart-wit keuzes... en het gevoel van: alles of niets.

Welke kant ga je op?

Welke (levensbepalende) keuzes ga je maken?

Welke vrienden laat je gaan?

Welk bedrijfsstukken laat je los?

Wat wil je nou eigenlijk voor de komende jaren?

 

Tijdens deze volle maan in Stier kunnen we profiteren van meditatie en rituelen om onszelf te gronden. Ga de natuur in, omarm de sensuele ervaring van de natuurlijke wereld, en laat je zintuigen tot leven komen. Dit is een geweldige tijd om te werken aan het verankeren van je doelen en dromen in de fysieke realiteit. Schrijf ze op, maak plannen en begin met concrete stappen om ze te verwezenlijken.

Deze volle maan herinnert ons ook aan de kracht van geduld en vastberadenheid. In een wereld die vaak draait om directe bevrediging, kan het moeilijk zijn om te wachten en te blijven volharden. Maar de energie van Stier moedigt ons aan om ons niet te haasten, om onze stappen zorgvuldig te nemen en te vertrouwen op het proces.

Dus, lieve healing moms, laat deze volle maan in Stier je leiden naar een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen. Sta open voor haar energie, omhels de stabiliteit en vruchtbaarheid die ze biedt, en weet dat je, met geduld en vastberadenheid, je dromen kunt manifesteren.

 

 

Ik wens je een prachtige volle maanviering, doordrenkt met liefde, licht en magie. ♥️