"I am

What I think

That you think

I am"

Mijn naam is Meredith en ik kan je helpen om weer bij jezelf te komen. Ik ben altijd druk in mijn hoofd geweest (ADD) en voelde me nergens echt bij horen. Mijn interesses waren anders dan die van mijn vrienden en ik voelde me eigenlijk alsof ik niet op deze planeet hoorde.

De scheiding van mijn ouders, het overlijden van dierbaren, ongezonde relaties, een chronische leverziekte... Mijn wereld heeft vaak op zijn kop gestaan. Dat heeft mij gevormd tot wie ik nu ben.

Het heeft me ook heel veel gebracht, want daardoor kan ik nu als moeder, ondernemer, echtgenote en healer alle waardevolle lessen en informatie aan jou doorgeven. Ik ken je pijn, ik ken het proces waar je doorheen gaat, ik ken het pad waar jij je nu op bevindt. 

Ik heb mijn plek nu gevonden in deze wereld. Ik leef mijn zielsmissie en ben dolgelukkig met alles wat ik heb gemanifesteerd. Een prachtig huwelijk, kinderen, koophuis, rust in mijn hoofd, eigen business, mooie mensen om mij heen, echt te veel om op te noemen... 

Ik kan jou helpen om weer balans te vinden in je leven. Om weer die levensenergie te voelen, om weer écht jezelf te kunnen en durven zijn. Door middel van energetische healing en coachingsgesprekken werken we samen aan jouw groei. We bedanken het verleden voor alle lessen, maar we gaan ons in het NU  klaarmaken voor  de toekomst!

 

Ben jij klaar om je leven te shiften naar een hogere frequentie?

Het pad van heling is uniek voor iedereen. Omarm je eigen reis en wees liefdevol voor jezelf onderweg

#Healer #Reader #EnergetischTherapeut #SpiritguideTeacher #HolistischCoach #DivineFeminineLeader #KundaliniFacilitator

 

Stuur me een bericht: