"I am

What I think

That you think

I am"

Mijn naam is Meredith en ik kan je helpen om weer bij jezelf te komen. Ik ben altijd druk in mijn hoofd geweest (ADD) en voelde me nergens echt bij horen. Mijn interesses waren anders dan die van mijn vrienden en ik voelde me eigenlijk alsof ik niet op deze planeet hoorde.

De scheiding van mijn ouders, het overlijden van dierbaren, ongezonde relaties, een chronische leverziekte... Mijn wereld heeft vaak op zijn kop gestaan. Dat heeft mij gevormd tot wie ik nu ben.

Het heeft me ook heel veel gebracht, want daardoor kan ik nu als moeder, ondernemer, echtgenote en healer alle waardevolle lessen en informatie aan jou doorgeven. Ik ken je pijn, ik ken het proces waar je doorheen gaat, ik ken het pad waar jij je nu op bevindt. 

Ik heb mijn plek nu gevonden in deze wereld. Ik leef mijn zielsmissie en ben dolgelukkig met alles wat ik heb gemanifesteerd. Een prachtig huwelijk, kinderen, koophuis, rust in mijn hoofd, eigen business, mooie mensen om mij heen, echt te veel om op te noemen... 

Ik kan jou helpen om weer balans te vinden in je leven. Om weer die levensenergie te voelen, om weer écht jezelf te kunnen en durven zijn. Door middel van energetische healing en coachingsgesprekken werken we samen aan jouw groei. We bedanken het verleden voor alle lessen, maar we gaan ons in het NU  klaarmaken voor  de toekomst!

 

Ben jij klaar om je leven te shiften naar een hogere frequentie?

Het pad van heling is uniek voor iedereen. Omarm je eigen reis en wees liefdevol voor jezelf onderweg

#Healer #Reader #EnergetischTherapeut #SpiritguideTeacher #HolistischCoach #DivineFeminineLeader #KundaliniFacilitator

 

Welke opleidingen heb je gevolgd? 

Er moet mij toch echt even wat van het hart... 
Ik vind het zó jammer en zó zonde om te zien dat tegenwoordig iedereen zichzelf een coach of healer noemt. Als je een probleem in je leven hebt overwonnen is dat geweldig, echt waar, maar dat betekent niet dat je gelijk een coach of healer bent. 
Je kan een voorbeeld zijn, een sparringspartner, een vriend, geweldig! Maar om echt mensen te helpen moet je ze ook kunnen DRAGEN. Je moet weten hoe je mensen ondersteunt, draagt, energie voor ze afvoert, begeleid, zien waar ze je nodig hebben en zien wat hun eigen les is. 

Er komt ZO veel meer bij kijken. Dus mijn advies aan jou is ook om altijd je coach/healer/whatever te checken, WAAR KOMT HIJ/ZIJ VANDAAN? Tegenwoordig mag je jezelf na een 4 weekse cursus al een healer noemen 🙈

 

Dat allemaal gezegd hebbende... 

Vanaf kinds af aan heb ik het (on)geluk gehad om meer te zien en voelen dan de meeste mensen doen. Vanuit levenservaring heb ik mezelf geleerd hoe hiermee om te gaan. Om anderen te kunnen begeleiden, en om meer kennis en theorie op te doen, heb ik verschillende opleidingen gevolgd. 

Coachopleiding, Kundalini opleiding, Spiritguide teacher opleiding, Energetisch therapeut opleiding, kundalini reiki master opleiding, en binnenkort ook Spinal Touch. Een bak aan kennis dus, maar vooral veel ervaring :) 

Stuur me een bericht:

Hieronder een interview met mij voor de podcast van IkBenMarko