In mijn E-book vind je honderden affirmaties welke je dagelijks kan inzetten in je leven. Of je nu meer in alignment met je Hogere Zelf wil komen, meer geluk wil ervaren, gezonder wil zijn, of rijker... met affirmaties versnel je het proces en kan je dus sneller genieten van je einddoel!

 

 

✅ Affirmaties voor Zelfvertrouwen  ✅ Affirmaties voor Gezondheid  ✅ Affirmaties voor Succes en Geld  ✅ Affirmaties voor Zelfliefde ✅ Affirmaties voor contact met je Hogere Zelf

 

 

Letterlijk betekent affirmatie: bekrachtiging, bevestiging. Het is een gedachte die je door regelmatig herhalen steeds meer gaat geloven. En waar je in gelooft zal  zich in je leven gaan manifesteren.

Op een dag hebben we ongeveer de 50.000 gedachten, waarvan meer dan 90% exact dezelfde gedachten zijn als die van gister. 

We zijn als het ware verslaafd aan de gedachten en de emotionele staat die dit met zich mee brengt. Meestal hebben we niet eens door welke negatieve verhalen we onszelf vertellen. (Het is moeilijk, ik kan het niet, ik zie er niet uit vandaag)

Het is ons onderbewuste dat ons op een bepaalde manier laat denken en handelen gebaseerd op ervaringen uit het verleden.

Maar gelukkig kan je hier zelf verandering in aanbrengen. Met jouw eigen affirmaties kan je je hersens brainwashen en meer geluk en voorspoed in je leven manifesteren. 

 

Je stopt bewust de automatische gedachtestroom en je denkt als het ware gedachten die je wel wilt hebben door ze bewust voor jezelf te herhalen. Als je ze stevig in je bewustzijn houdt, worden affirmaties de waarheid voor je. Een affirmatie maken is niet moeilijk. De uitdaging is een goede, bij jou passende affirmatie te maken. Met de juiste inzichten, een goed doel en positieve intenties zijn affirmaties een zeer krachtig instrument. 

Wil jij gaan werken met bekrachtigende verklaringen en affirmaties?

Je kan nu zelf aan de slag met positieve affirmaties. Let op: gebruik de affirmaties écht met intentie

Alleen dan zal je er het maximale uit kunnen halen.