Heal with me as a VIP

Deep dive: Een Weekend 1-op-1 Ervaring

Welkom bij mijn exclusieve 1-op-1 aanbod, waarbij jij gedurende een heel weekend (twee dagen lang, van 09.00 tot 18:00) de volledige focus en ondersteuning krijgt om jezelf diep te verkennen en te transformeren. Dit is jouw moment om in het middelpunt te staan, omringd door aandacht, liefde en begeleiding.

 

Wat Kun Je Verwachten?

Tijdens dit intensieve weekend zullen we samen een reis maken door verschillende facetten van jouw wezen:

1. Energetische Healing: We zullen werken aan het in balans brengen van je energieveld, het opruimen van blokkades en het herstellen van de harmonie in je lichaam en geest.

2. Privé Ceremonies: Samen zullen we krachtige ceremonies uitvoeren om diepgaande transformaties te vergemakkelijken en spirituele groei te bevorderen.

3. Koorden Snijden Rituelen: We zullen ongezonde banden en verbindingen met anderen loslaten, zodat je meer ruimte krijgt om je eigen pad te bewandelen.

4. Wandelcoaching: De natuur is een krachtige spiegel voor innerlijke groei. Tijdens wandelcoaching zullen we de natuur gebruiken als een bron van inspiratie en inzicht.

5. Familie Systeem Onderzoeken: We zullen dieper ingaan op je familiedynamiek en eventuele patronen of blokkades die daaruit voortkomen, zodat je deze kunt begrijpen en transformeren.

6. Innerlijk Kind Helen: Het innerlijke kind is een belangrijk deel van jouw zelf. We zullen werken aan het helen van eventuele wonden uit het verleden, zodat je meer heelheid en zelfliefde kunt ervaren.

 

Jouw Weekend, Jouw Tempo: Dit weekend is volledig afgestemd op jouw behoeften en tempo. Geen vastomlijnde agenda, geen haast. Alles draait om jou en jouw persoonlijke groei.

Jouw Gids: Als jouw toegewijde gids zal ik er zijn om je te ondersteunen, te begeleiden en aan te moedigen op elk moment van deze reis. Mijn passie is om jou te helpen ontdekken, helen en transformeren.

Investeer in Jezelf: Dit is een unieke kans om diep in jezelf te duiken en de transformatie te ervaren waar je al zo lang naar verlangt. Jouw investering in dit weekend is een investering in jezelf, in je welzijn en in jouw toekomst.

Investering

De investering voor dit VIP weekend is €2000 excl. BTW

Wanneer vind het plaats

We prikken in overleg een datum. Dit kan een weekend zijn, maar ook 2 aaneensluitende doordeweekse dagen. 

Voor wie is dit weekend geschikt?

Dit weekend is geschikt voor iedereen die ALL-IN wil gaan. Snelheid wil maken, alle aandacht wil, en dit kan dragen. 

Na een uitgebreide intake beslissen we samen of we een juiste match zijn voor elkaar. 

Als je klaar bent om de reis naar zelfontdekking en innerlijke transformatie te beginnen, neem dan vandaag nog contact met mij op. Samen zullen we een weekend creëren dat helemaal om jou draait, een weekend waarin je jezelf kunt vinden en laten stralen.